Kapcsolódó szolgáltatások

Esküvői videó

Ti milyen filmet szeretnétek a NAGY NAPRÓL? ...
Ez is érdekel

Születésnapi videó

Nagy buli lesz a születésnapon? ...
Ez is érdekel

Videó digitalizálás

Vajon lesz még valami a régi videókazettákon? Háát, attól függ! ...
Ez is érdekel

Digitális Fotóalbum

A mai legmenőbb dolog, a digitális fotózásban! ...
Ez is érdekel

Bizonyára rengeteg feladat elé néznek ebben a tanévben is. Szalagavató, ballagás, tablókészítés, helyenként királyválasztás és egyéb rendezvények, amihez mind-mind igen sok energia szükséges.

Ebben hatalmas segítséget nyújtottunk a tavalyi évben is. Ez egy volt a sok meghatározó ok mellett, ami miatt minket választottak a végzős osztályok, hogy a tablófotózásban segítségükre legyünk.

Mi is volt ez?

Sok éves tapasztalat alapján állítottuk össze ajánlatunkat és a szolgáltatásunkat is kibővítettük, hogy egyre nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a végzős diákok és osztályfőnökeik részére.

Egytől egyig azt a visszajelzést kaptuk, hogy ilyen kényelmes, pontos, megbízható és teljes körű szolgáltatással még nem találkoztak tablófotózás kapcsán.

Hogy történik a tablófotózás nálunk?

Előre egyeztetett időpontban kimegyünk az iskolába és ott készítjük el a fotókat, majd két napon belül, a diákok kezében van a mintakép. A rendelés leadása után, kiretusáljuk a választott felvételeket, ám ezzel párhuzamosan a nagytabló szerkesztése is történik, amennyiben a fotózáskor kézhez kapunk egy vázlatot a nagytablóról. Így a kész képekkel együtt akár a nagytabló is elkészülhet, a mellékelt ajánlatunk szerint keretezve.

Nincs szükség begyűjteni a diákoktól a fotókat, külön dekoratőrrel egyeztetni, rohangálni, ellenőrizgetni a tablómintákat, ha készen van, akkor keretezőhöz szállítani, és ha az is megvan, akkor visszamenni érte. Jó néhány feladattól megkíméljük Önöket és a diákokat a tablókészítés kapcsán.

Ez még nem minden!

Ballagási meghívók készítését is elvégezzük, legyen szó személyes-fényképes meghívóról, vagy akár iskola szinten egységes meghívókról. Természetesen ezek megszerkesztését is vállaljuk, így ezzel sem kell foglalkoznia az osztályból senkinek.

 

 

 

 

 

 

Mi is az idei ajánlatunk?

Érdeklődjetek e-mailben, telefonon vagy személyesen az éppen aktuális fotózási ajánlatról!

 

Kérjetek időpontot még ma, hogy nehogy lemaradjatok az ajánlatunkról!

 

Íme néhány tablóötlet, az elmúlt évekből:

 

 

Keressen Minket

Fókusz Fotó - Videó Stúdió © 2014