Kapcsolódó szolgáltatások

Esküvői videó

Ti milyen filmet szeretnétek a NAGY NAPRÓL? ...
Ez is érdekel

Születésnapi videó

Nagy buli lesz a születésnapon? ...
Ez is érdekel

Videó digitalizálás

Vajon lesz még valami a régi videókazettákon? Háát, attól függ! ...
Ez is érdekel

Digitális Fotóalbum

A mai legmenőbb dolog, a digitális fotózásban! ...
Ez is érdekel
 

Az ország legelső digitális laborja! Itt aztán van tapasztalat és rutin a képkidolgozásban.

Mi saját egyedi szoftverrel rendelkezünk minilaborunkban, hogy a megrendelők legkülönfélébb kívánságait tudjuk teljesíteni. A legprofibb fotópapírra dolgozunk, hogy az Ön képei is ragyogó színekben pompázzanak, és a legszebb élményt őrizzék a papírképek. 

Mennyibe kerül?

Mi nem a legolcsóbbak vagyunk, hanem a legprofibbak a fotókidolgozásban. Érdeklődj aktuális árainkról!

Mekkora legyen a felbontás?

A legszebb és legélesebb képekhez mindenképp szükséges a lehető legjobb felbontás beállítása a fényképezőgépen. Persze van, mikor a memóriakártya kapacitása korlátozza ezt, ezért mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy mekkora képeket akarunk majd készíttetni felvételeinkből. A tapasztalat azt mutatja, hogy 20x30-as méretig minimum 1600x1200 pixeles felbontás a célszerű. Megoldható ennél alacsonyabb minőségű képek készítése is, de ez esetben nem tudjuk azt a minőséget garantálni, amit megszokhattak megrendelőink. 

Le fog maradni valami a képről?

A digitális fotózásban jelentek meg először a többféle képarányú felvételek. Ez úgy kell elképzelni, mint a tévében a szélesvásznú és a régebbi 4:3-as arányú adás közti különbséget. Tehát ha a FILL kidolgozást választod, akkor a kép ki fogja tölteni a kívánt méretű fotópapírt, de ez esetben lemaradhatnak fontos részek a képről. Esetek többségében fej teteje, lábfej, kilógó kezek, stb. Ezt természetesen a laborálás során korrigáljuk oly módon, hogy a fontosabb részek feltétlen legyenek rajta a papírképen, ezáltal az ellenkező oldalon több rész marad le.

A FIT kidolgozásnál a teljes kép rajta lesz a papírképen, de a képaránytól és a választott mérettől függően alul-felül, illetve jobb-bal oldalon fehér sáv lehet. Ez megoldható, hogy méretre vágjuk, de ez esetben nem lesz szabvány méretű a kidolgozott papírkép.

Mit tegyek ha pirosak a szemek a felvételeken?

Nyugi, ez a mi dolgunk. Ezt is korrigáljuk, hiszen nincs szó arról, hogy a gép automatikusan korrekciót hajt végre a fotókon, hanem a laboránsunk figyel erre, és javítja az effajta hibákat is. Amennyiben tudod, hogy vannak ilyen képek, jelezd előre, mert a több ablakos kidolgozáskor, előfordul, hogy kicsiben nem látszik a piros szem, csak a kész képen.

Fényes vagy matt?

Kétféle papírra dolgozunk. Kisebb méretekben fényes és matt felületű képek is kérhetőek, nagyobb méretben általában úgyis keretbe kerülnek a papírképek, így azokat matt felületre szoktuk javasolni, hiszen az üveg úgyis csillog a keretben, akkor már a kép ne csillogjon.

Keressen Minket

Fókusz Fotó - Videó Stúdió © 2014