Ti milyen filmet szeretnétek a NAGY NAPRÓL?

 

Szorongva átélni az esküvő történéseit?

Képzeld csak el, hogy a saját esküvődön úgy állsz az anyakönyvvezetővel szemben, választott pároddal éppen az öröm pillanatait élitek meg, amik megismételhetetlen pillanatok. Csodás zene szól, párod kezét szorongatva alig várjátok hogy kimondhassátok a boldogító IGEN-t. Mindenkin az öröm könnyei kezdenek megjelenni, zsebkendőt gyűrögetve várja mindenki a feltett kérdésre a válaszotokat, ami persze csakis IGEN lehet.

Ugye milyen gyönyörű pillanatok ezek?

Mint említettem megismételhetetlen érzések vannak jelen ilyenkor mindenkin, ezért rendkívül fontos, hogy a felkért fotós és videós a legprofibb munkát végezzék. Megörökíteni az öröm pillanatait, amik valóban csak pillanatok, így nem érdemes ezt egy hobbi videósra bízni. Megfelelő rutin szükséges ahhoz, hogy a szakember tudja mikor hova kell állnia, ne legyen útban senkinek, ne ő legyen a főszereplő, de semmiről se maradjon le, és  a legjobb szögből tudja azokat a képeket, mozzanatokat rögzíteni. Azt, amit több 10 év múlva ha elővesztek is vissza fogja adni a jeles nap hangulatát, átélhetitek a legizgalmasabb részeket újra meg újra.

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETTEK AZ ELMÚLT ÉVEKBŐL NÉHÁNY ESKÜVŐI KISFILMET, amit MI készítettünk .

 

Összeállítottunk egy 5 részből álló MINITRÉNING-et az esküvő előtt állóknak, hogy mindenre tudjanak ügyelni, amikor választani kell az esküvői videóst illetően.

Keressen Minket

Fókusz Fotó - Videó Stúdió © 2014