A mai legmenőbb dolog, a digitális fotózásban!

Ez a legizgalmasabb fotóalbum, amit a vendégségbe jövő barátok szívesen megnéznek! Nem kell körbe adogatni a hagyományos fotóalbumot, hanem egy fantasztikus élményt nyújtó, animált, zenei aláfestéssel készített DVD-t tudnak megnézni a nappaliban.

Milyen minőségben?

Természetesen függ attól, hogy milyen eszközzel készített képeket tartalmaz. De ma már az okostelefonokkal megfelelő fényviszonyok között készített fotók is alkalmasak a HD minőségű digitális fotóalbum elkészítésére. Minimum 3 megapixeles képekre van szükség, ennek a kis filmnek az elkészítéséhez.

Milyen alkalomra?

Emlékszem, hogy a családi nyaralások hangulatát sokkal jobban visszaadja egy ilyen fotóalbum, főleg ha a leginkább hozzáillő zenékkel készülnek. Lehet ezt egy nyári kiruccanás alkalmával készített fotókból összeállítani.

De a leginkább szívhez szóló ajándékok egyike szokott lenni, házassági évfordulókra, születésnapokra, ballagásokra, szalagavatókra az elmúlt időszakot átölelő képekkel. Persze mindez egy rendkívül igényes külsővel készül, melyre szintén tehetünk néhány kiválasztott fotót, egy kis szöveget, hogy valóban személyre szabott ajándék legyen.

 

 

Keressen Minket

Fókusz Fotó - Videó Stúdió © 2014