Kapcsolódó szolgáltatások

Esküvői videó

Ti milyen filmet szeretnétek a NAGY NAPRÓL? ...
Ez is érdekel

Születésnapi videó

Nagy buli lesz a születésnapon? ...
Ez is érdekel

Videó digitalizálás

Vajon lesz még valami a régi videókazettákon? Háát, attól függ! ...
Ez is érdekel

Digitális Fotóalbum

A mai legmenőbb dolog, a digitális fotózásban! ...
Ez is érdekel

Mikor készült az utolsó családi kép, amin mindenki rajta van?

Rengeteg család jön hozzánk, és elhangzik ez a mondat, hogy szeretnénk családi képet is, mert már évek óta nincs rólunk közös kép. De gyakori az is, hogy még sosem kattant el fényképezőgép úgy, hogy valaki ne hiányozna a képről.

Miért kell még mindig a családi papírképeket választani?

A múltkor a fodrásznál csíptem el két nyugdíjas nagymamát, amint épp arról beszéltek, hogy nemrégiben a gyermekeitől kaptak egy pendrive-ot, amin az unokák képei voltak. Örülniük kellett volna neki, de nem tudtak mit kezdeni vele. Az egyik azt sem tudta mire való, így felkerült rá a kamra kulcsa, a másik pedig vitte mutogatni a barátnőinek, hogy ezen vannak az unokák, de nem tudja hogyan tudja megnézni.

A nagyszülőkről mikor készültek a legutolsó fotók?

Belegondolt már valaki, hogy a nagyszülők nem élnek örökké? Pedig, de jó is lenne... Azok a finomságok, a nagyszülői szeretet az unokák iránt. De mi van ha mindez elmúlik? Mit mutogatunk majd az utókornak? Egy régi buszbérletből visszamaradt igazolványképet? Mennyivel szebb emlék egy közös kép a családról, az unokákkal, a nagyszülők társaságában.

Egy nagyszerű napon szedjék össze a családot, a gyerekeket, a szülőket, nagyszülőket és jöjjenek el egy szenzációs hangulatú fotózásra, hogy Önök is csodálatok emlékeket őrizhessenek majd az utókornak.

Keressen Minket

Fókusz Fotó - Videó Stúdió © 2014